ponedjeljak, 25. lipnja 2018.

Smrdi na pokvarenu ribu… SEKRET IZ VAGINE… to znači samo jedno!!! EVO šta MORATE URADITI!

Posted by arko on 08:00 | No comments

Ženksi polni organ ima svoje mikrobiome koji sadrže razne korisne bakterije. Iako se mnogi “ježe” na pomen bakterija postoje i korisne bakterije i mnogi problemi nastaju kada se smanji njihov broje, tj kada se poremeti ravnoteža.


Svaka kombinacija bakterija je individualna što znači da kod nekih žena mirisi mogu biti snažniji u usporedbi sa drugim ženama. No, postoje trenuci kada ipak osjetite da miris nije uobičajen ili je štoviše vrlo neugodan.
Miris ribe je jedan od najčešćih mirisa koji mnogim ženama čini jako velike probleme.
Najvjerojatniji uzrok ovog mirisa je bakterijska vaginoza, najčešća V. infekcija kod žena u dobi od 15 do 44, ističu u Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji.


Vaginoza sama po sebi nije opasna, ali ipak bi zbog vas bilo dobro da malo uravnotežite kiseline i razinu pH. Provjerite u ljekarnama postoje li pH gelovi koji su napravljeni kako bi izbalansirali pH i ublažili miris. Ako u roku tjedan-dva miris ne prestaje, posjetite liječnika. Možda ipak trebate antibiotike kako biste smirili infekciju ili imate trihomonijazu koja je vrlo lako liječi – također antibioticima.

0 komentari:

Objavi komentar