srijeda, 27. lipnja 2018.

ŠOK U GRANDU: Iznenadna smrt koja je sve rastužila!

Posted by Recepti za 5 on 23:12 | No comments

Menadžer mnogih naših poznatih pjevačica preminuo je jučer. Slavoljub Stavrić Stavra preminuo je jučer u niškoj bolnici nakon što je imao izliv krvi u mozgu i izazvao veliku tugu na domaćoj javnoj sceni. On je sarađivao sa mnogim našim pjevačicama, među kojima su Jelena Vučković, Jelana Grebac i Katarina Živković koje su izrazile žaljenje zbog njegove smrti putem društvenih mreža.
“Ode moj batica, moj prijatelj, moj zaštitnik, moja najveća podrška, najbolji menadžer, moja desna ruka ode mi duša od čovjeka. Ako se neko borio za mene, onda je to on. Počivaj u miru, batice moj dobri. Neka ti je vječna slava. Voli te, sekica, uvijek i zauvijek”, napisala je Katarina Živković.
I pjevačica Jelena Vučković izrazila je svoju tugu na Instagramu.
“Dijelili smo lepo i loše, ali ti si batica uvijek bio tu kada je trebalo… Nemam riječi dokle više dobri ljudi odlaze. Počivaj u miru, batice moj”, napisala je Jelena Vučković.
Jelena Grebec je, takođe, pored zajedničko fotografije za Stavrom napisala emotivnu poruku.
“Batice moj mili, počivaj u miru”, napisala je ona.
Na domaćoj estradnoj sceni, među mnogim pjevačima, vlada velika tuga zbog njegove iznenadne smrti. A jedna od njih je i Aleksandra Prijović. Pjevačica je na svom profilu na Instagramu objavila Stavrinu fotografiju uz tužnu poruku.
“Počivaj u miru Batice naš, neka te anđeli čuvaju”, napisala je Aleksandra.

0 komentari:

Objavi komentar