srijeda, 20. lipnja 2018.

SPRIJEČEN PAKLENI PLAN MARJANOVIĆA: Zoran je imao užasan plan na štetu svoje kćerkice Jane!

Posted by arko on 04:07 | No comments

Zoran Marjanović pokušao je ljetos, prije nego što je uhapšen, da proda kuću svoje ubijene supruge Jelene u Borči! Kako saznajemo, on je o prodaji kuće pregovarao samo mjesec dana prije 15. septembra, kada je uhapšen pod sumnjom da je zvjerski ubio Jelenu.Jedina zakonska nasljednica te kuće je Zoranova i Jelenina kćerka Jana, a Marjanović je namjeravao da je proda pošto je sve do hapšenja bio Janin zakoniti staratelj!
Plan mu je, međutim, propao početkom oktobra, kad je izgubio starateljstvo nad kćerkom, a o Jani i njenoj imovini sad se stara Centar za socijalni rad!Kuća u Beočinskoj ulici u Borči pripadala je Jeleninoj majci Zorici Krsmanović, koja je umrla pola godine nakon što je njena kćerka svirepo ubijena 2. aprila 2016. godine.
Tad je jedina zakonska nasljednica postala maloljetna Jana.Komšija Suad Dalipi otkrio nam je da je njegova porodica pregovarala sa Zoranom Marjanovićem i njegovom porodicom o kupovini te kuće za 70.000 eura!
Marjanovići su ljetos razglasili po komšiluku u Beočinskoj ulici da se kuća prodaje. Tražili su 70.000 eura i rekli da im je hitno. Pošto kuća nije u toliko lošem stanju, a ima i dvorište, za kupovinu se zainteresovala moja tetka. Međutim, ona je bila spremna da im plati maksimum 60.000 eura, što je Marjanovićima u prvi mah bilo malo. Onda je Zoran početkom septembra ušao u rijaliti “Zadruga“.
Trebalo je još da pregovara sa mojom tetkom kad izađe, ali je potom ubrzo i uhapšen, pa je posao oko prodaje propao – priča Suad.On dodaje da je nakon Zoranovog hapšenja brigu o kući preuzela Jelenina tetka Ljubica iz Kruševca.–
Ona je dolazila povremeno da obiđe to imanje. Sad vidim da neko živi u toj kući, možda je izdata – otkriva naš sagovornik.Ljubica nam je potvrdila da se stara o kući svoje pokojne sestre, Jelenine majke.
Boriću se dok god mogu da ta kuća ostane Jani. Ne mogu Marjanovići da prodaju kuću koju niti su kupili, niti su ijedan dinar u nju uložili. Ta kuća pripada maloj Jani i daću sve od sebe da joj je sačuvam dok ne poraste. Dolazim jednom mjesečno da obiđem to imanje, koliko mi posao dozvoljava. Kako kuća ne bi propadala, pustila sam neke naše dalje rođake da se usele tamo. Dogovor je da plaćaju račune i da održavaju kuću – istakla je Ljubica.
Na naše pitanje kako će zaštititi kuću od prodaje ako Jana kasnije bude dobila za staratelja nekog od Marjanovića, Ljubica nam je ljutito odgovorila:
Sada ne mogu ništa da prodaju bez Centra za socijalni rad! A nakon svega ovoga, ako Jana ipak pripadne njima, neka prodaju kuću i neka rade šta hoće s 10:46 17.6.2018.
parama. Borim se, ali nisam svemoguća. Kako odluče sud i Centar za socijalni rad, tako će i biti – zaključila je Ljubica.

0 komentari:

Objavi komentar