četvrtak, 21. lipnja 2018.

Svaka žena radi ove NEPRIJATNE stvari pred svojim partnerom, a to muškarce strašno nevira!

Posted by Recepti za 5 on 03:12 | No comments

Postoje neke stvari koje nikako ne bismo trebali da radimo pred drugim ljudima i toga smo svjesni, ali rijetko ko obraća na to pažnju. Otkriti ćemo vam neke od tih stvari koje radi svaka žena pred muškarcem, odnosno svojim partnerom, a to njih užasno nervira.
Podrigivanje
Poslije uzimanja hrane normalno je da dođe do nakupljanja zraa unutar crijeva, ali opet trebate da se suzdržavate i da ne podrigujete pred svojim partnerom. Ovo je veoma ružno, naročito ako to radite dok druga osoba jede. Nekada se djevojke previše opuste, ali to nije nimalo kulturno.
Istiskivanje bubuljica


Inače ne biste trebali nikada da dirate bubuljice, jer ovako samo možete da pogoršate stanje i napravite veći problem, nego što ste do sada imali. Ne savjetujemo vam da bubuljice dirate pred partnerom, jer je to jedna loša navika većine djevojaka.
Ispuštanje gasova
Nema potrebe ni da govorimo koliko je ovo nekulturno i da ukoliko ovo radite nemate obzira prema svom partneru. Pokažite mu da ste dama i da je dobro što ste pored njega.
Žalite se zbog menstrualnog ciklusa


Kada djevojka ima menstruaciju normalno je da dođe do iznenadnih promjena u raspoloženju, ali nemojte da to djeluje na vaš odnos sa partnerom, jer muškarci su tu pored vas da bi se osjećali bolje, a ne da istresate bijes na njih.

0 komentari:

Objavi komentar