srijeda, 20. lipnja 2018.

TRAGEDIJA POTRESLA MALO MJESTO! Mladoženja (34) poginuo usred “momačke večeri” (FOTO)

Posted by arko on 13:33 | No comments
Alpirsbach nesreća 18/06/18a
Neki od podataka ove tragične nesreće su poznati, ali ne i sve okolnosti incidenta.
Tragičan kraj jedne momačke večeri kakav vjerovatno niko nije očekivao! Mladoženja, koji je sa svoje 34 godine tek trebao stupiti u bračnu zajednicu je poginuo na licu mjesta, dok je 22-godišnji mladić zadobio vrlo teške povrede.
Drama se dogodila u nedjelju ujutro, a policija pokušava rekonstruisati šta se tačno dogodilo.
Neki od podataka ove tragične nesreće su poznati, ali ne i sve okolnosti incidenta.
Mjesto događaja bilo je malo mjesto
POVREDE koje je muškarac zadobio bile su tako teške da je preminuo na licu mjesta. Nakon što su stigli policija i Hitna pomoć, utvrdili su da je jedan 22-godišnjak teško povrijeđen i on je helikopterskim servisom najbrže moguće prebačen u specijalizovanu kliniku, gdje su doktori i drugo medicinsko osoblje započeli borbu za njegov život.
Oznake na cesti pokazuju gdje se nesreća dogodila


PREMA IZVORIMA IZ POLICIJE, u nedjelju nakon ponoći, nekoliko osoba izašlo je na glavnu cestu 294, iz razloga koji nisu najjasniji. Po nekim špekulacijama, ti ljudi su bili u jednom ugostiteljskom objektu gdje se toči alkoholom, i moguće je da su bili pijani, što im je bitno smanjilo percepciju svijeta oko sebe.
S druge strane, predstavnik za javnost policije Michael Aschenbrenner potvrdio je – kako ga citira Bild – da vozač forda nije bio pod uticajem alkohola. Naime, u okviru istrage, nad njim su provedena potrebna vještačenja.



Navodno, oko 1.30 h nakon ponoći, on je vozio svoj automobil u pravcu Schenkenzella, kada je u jednom trenutku «Fordom» udario dvojicu muškaraca. Temeljita policijska istraga trebali bi utvrditi brzinu kojom se kretao u tom trenutku, te naravno tehničku ispravnost vozila, na kojem je u incidentu načinjena šteta koja se procjenjuje na oko 10.000 eura.

0 komentari:

Objavi komentar