petak, 8. lipnja 2018.

Zakopao je ŽIVU ŽENU, a ono što se kasnije desilo ZALEDIT ĆE VAM KRV U ŽILAMA

Posted by arko on 11:49 | No comments

Za ljude ne postoji veća noćna mora od one da ih neko žive zakopa. Srećom, napretkom medicine, danas je to teško izvesti, ali mi vam donosimo priču o Oktaviji Smit Hatčerovoj, koja će vam zalediti krv u žilama.



Pred kraj 1800-tih godina, u gradu Pikvajl u Kentakiju, došlo je do izbijanja nepoznate smrtonosne bolesti koja je opustošila skoro čitavu zajednicu. Među žrtvama su bili i Hakov Hatčer, Oktavijin sin koji se razbolio i umro u januaru 1881. godine, piše “Telegraf“.
Ona je postala veoma depresivna, razboljela se i pala u komu. U maju iste godine, njen muž je pozvao ljekara koji je ustanovio da je umrla iz nepoznatih razloga.
Oktaviju su odmah sahranili, a nakon nedjelju dana, mnogi stanovnici su oboljeli od iste bolesti, ali se jedan čovjek nakon nekog vremena probudio iz kome u koju je upao.



Shvativši šta je uradio, Oktavijin muž je iskopao njeno tijelo, a prizor koji je zatekao je bio užasan. Ispostavilo se da je ona bila živa sahranjena, odnosno da je bila u komi i kada se probudila iz nje, pokušala je na sve načine da izađe iz kovčega, jer su vidjeli da je njegova unutrašnjost bila izgrebana i pocijepana.

0 komentari:

Objavi komentar