petak, 8. lipnja 2018.

Žena mu se porađala, ali on je otkrio da je tu zbog DRUGE TRUDNICE: I doktori su iznenađeni onim što se dogodilo

Posted by Recepti za 5 on 01:15 | No comments

U Kaliforniji je 2016. godine u mjesecu augustu, Kejti je bila spremna na porod i da rodi svoju djevojčicu koju je cekala devet mjeseci. Sa porodicom je došla u bolnicu dan prije carskog reza i nervozno je čekala trenutak porođaja.
Ni ljekari nisu mogli da povjeruju šta se dešavaKejlina sestra Kori takođe je u to vrijeme bila pred porođajem, ali je njen carski rez zakazan kasnije. Kori i njen suprug Trevis krenuli su, naravno, sa Kejti, kako bi prisustvovali događaju i usput ga slikali i snimili.
Međutim, taman kada je počeo Kejti carski rez, dogodilo se najmanje očekivano – i Kori je osjetila trudove.
Ljekar je rešio da se prvo pozabavi Korinim slučajem, ali ispostavilo se da će i Kejti morati odmah na carski rez, te je tak krenula sumanuta jurnjava ljekara, sestara i samog Trevisa niz hodnike kako bi obilazio i ženu i svastiku.Travis nije mogao da vjeruje šta mu se događa, a ljekari i sestre koji su se pojavljivali iz operacione sale takođe su odmahivali glavom u nevjerici, dodajući da u karijeri nisu doživjeli ništa slično.
Na kraju, braća po tetki Rajat i Indi rođeni su sa svega 15 minuta razlike, ili što bi rekao ljekar “kao blizanci”.

Snimak koji je Travis napravio u bolnici istog momenta postao je viralan, a Rajat i Indi danas su zvijezde sa sopstvenim Jutjub kanalom i Instagram nalogom i prati ih oko 40.000 ljudi.


0 komentari:

Objavi komentar