petak, 29. lipnja 2018.

ŽENE OTKRIVAJU: 8 stvari koje svaki muškarac mora da uradi pre se*sa - ako želi da ga ima....

Posted by arko on 14:40 | No comments

Umesto da idmah uskoče u krevet, muškarvi bi prvo trebali da provere da li su uradili sve sa ove liste
Bilo da je u pitanju taktika odlaganja ili neki perverzni zahtev pred seks, novo istraživanje otkriva stvari koje žene žele da muškarci urade pre nego što se bace na posao.
Ovih 10 stvari žene žele da muškarci urade pre seksa:
1. Ugase svetla



Žene iz Španije i Irske vole da imaju seks po mraku, a mnogi muškarci iz ovih zemalja tvrde da je ovaj zahtev pre početka glavnog događaja najčešća stvar koju im žene šapuću.
2. Navucite zavese
Švajcarke i žene iz Austrije poznate su po svojoj avanturističkoj prirodi, ali ipak, svoje aktivnosti vole da drže skrivenim od znatiželjnih pogleda.
3. Stavite kondom
Norvežanke i Dankinje nemaju problem sa seksom na jednu noć – ali ga imaju kada muškarac ne nosi kondom.
4. Budite čisti
Žene u SAD i Australiji poznate su po tome što vole da pomeraju seksualne granice sa svojim partnerima, i zato smatraju da je najmanje što muškarac može da uradi pre akcije – da se postara da je čist.



5. Ne zaboravite na čist dah
Pranje zuba pre seksa veoma je važno ženama u Mađarskoj i Italiji koje žele da im ljubavnici imaju prijatan dah – i nemaju problema da im skrenu pažnju na to.
6. Odgovarajuća muzika
Francuskinje i žene iz Portugalije ne guve svoj romantičan duh čak ni u naletu strasti. Kada je u pitanju tačka nakon koje nema povratka, muškarci koji su dovoljno srećni da im ove žene kažu da – moraju da porazmisle i o muzici koja će pratiti veliki događaj.
7. Bebi ulje
Poljakinje i žene iz Beglije insistiraju da budu glatke tokom seksa, pa možete da očekujete tihi šapat kojim će od vas zahtevati bebi ulje.
8. Zaboravite na čarape
Čarape i seks idu zajedno kao sladoled i kiseli krastavci – i nikada ne bi trebalo da se nađu u krevetu.
Žene iz Češke Republike, Nemačke i Finske insistiraju da njihovi partneri skinu čarape pre nego što krenu na vođenje slatke ljubavi.
(Telegraf.rs)

0 komentari:

Objavi komentar