srijeda, 14. studenoga 2018.

PROROČANSTVO MUSLIMANSKE BABA VANGE: Krvavi rat počeće 2018. godine i razoriće ovaj deo Evrope!

Posted by arko on 13:44 | No comments

Prorok predviđa da će ovaj rat biti najkrvaviji do sada, a da će islam postati globalna najveća religija.
Musa Hajj al Salam iz Jordana jedan je od islamskih učenjaka koji je predvideo mnoge događaje u prošlosti. On je uzburkao javnost na Bliskom istoku izjavom da će sredinom 2018. godine doći do velikog rata. Međutim, kao što je očigledno, do ovog rata nije došlo, a decembar je poslednji mesec 2018. godine.


Naime, on je rekao da će doći osvajač sa Bliskog istoka koji će pokoriti sve do Madrida. On će voditi milione ljudi u belim maramama i takvu tehnologiju da će drhtati mnogi.
Takođe, rekao je da će prva zemlja na njegovom putu biti Saudijska Arabija, pa se tako može naslutiti da se radi o Iranu ili Turskoj, koji baš nemaju dobre odnose sa Arabijom zbog njene veze sa terorizmom.
Musa je takođe rekao da će uz Ensarije u belom biti i dosta hrišćana koji žele pravdu i jedinstvo, pa će taj rat biti najkrvaviji do sada, a islam će postati globalna najveća religija.


Musa je istakao da će se u ovom ratu koristiti nuklearne bombe koje će izazvati razaranja dosta gradova, ali da će na kraju islam pobediti.
Mnogi veruju u njegova proročanstva jer su se mnoga i ostvarila poput zemljotresa i pada krana u Meki. ISIS i svi ostali teroristi će biti poraženi u velikom naletu osvajača sa istoka, reči su Muse iz Jordana. krajina4h.net

0 komentari:

Objavi komentar