srijeda, 14. studenoga 2018.

Sa 17 godina je ANA BEKUTA dala svog sina na usvajanja – ovako on danas izgleda

Posted by arko on 13:40 | No comments
Rezultat slika za Sa 17 godina je ANA BEKUTA dala svog sina na usvajanja – ovako on danas izgleda ..
SVOG NASLJEDNIKA IGORA POLIĆA JE RODILA ANA BEKUTA KADA JE BILA GIMNAZIJALKA, IMALA JE SAMO SEDAMNAEST GODINA TAD. NIJE GA DALA NA USVAJANJE ZATO ŠTO JE HTJELA, NEGO ZBOG TOGA ŠTO JE BILA PRIMORANA DA TO URADI.
Nju je jako težak život prazio, njen sin danas više Milutina cijeni nego svog pravog oca, otkrila je Bekuta. Kada je bila mlada, imala je jako teške trenutke, ali je uspjela na svu sreću sve da prebrodi. Kasnije je njen sin dobio i bezbrižno djetinstvo, dobio je i normalan život, ono što je ona htjela da on ima.


U vanbračnoj vezi je ona rodila tog dina, zabavljal ase sa svojim dečkom, a potom je zatrudnjela i nije htjela da abortira… jedno vrijeme odvojena je bila od svoje bebe, okolina je mnogo osuđivala Anu koja je bila relativno mlada majka. Na stubu srama su se našli roditelji, ona djevojka, a ostala trudna i porodila se. Svi su u selu pričali o tome.
Mnogo je nju to boljelo, a smatrala je da ništa oni nisu krivi. U domu za nezbrinutu djecu je ANA morala da ostavi svog sina Igora Polića, bilo joj je teško mnogo, rekla je Ana koja se uvijek sa bolom u grudima prisjeća svega toga. Imaju zaista dobar odnos danas.


REkla je ANA da je Igor često posjećuje, redovno joj dolazi na koncerte da je podrži. Mrka ga voli, a i on Mrku. Svog pravoc oca skoro da i ne poznaje, više je sa Mrkom blizak nego s njim. Na Anu se nikada nije ljutio.

0 komentari:

Objavi komentar