nedjelja, 20. siječnja 2019.

LIČNO SAM UBIO JELENU Zoran Marijanović PRIZNAO: Ali tu postoji jedan problem

Posted by arko on 14:12 | No comments

Novi šokantni momenti u istrazi.
Zoran Marjanović je priznao ubistvo supruge Jelene Marjanović!
On je zločin priznao inspektoru koji je ubačen u njegovu ćeliju.
Naime, iskusni operativac je tokom boravka u ćeliji uspešno glumio uhapšenog kriminalca i tako je zadobio Zoranovo poverenje, da bi u jednom trenutku Zoran priznao i do detalja ispričao kako je izvršio gnusni zločin.
Policijski inspektor je bio ozvučen i Zoranov iskaz je snimljen, ali taj dokaz ne može da se koristi na sudu. Ipak, on je potvrda da je s pravom uhapšen kao glavni osumnjičeni za Jelenino ubistvo, navodi Informerov izvor iz policije.

Tužilaštvo je obavešteno o ovom potezu ali su oni potvrdili da sud ne prihvata takvo priznanje, jer nije uzeto po zakonu, navodi izvor.
Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, krajem novembra prebačen je iz jedne pritvorske jedinice u drugu.
U pitanju je redovna procedura pritvorenika da se posle više od mesec dana prebace u novu ćeliju. Marjanović nije pravio nikakve probleme i tad je smešten je s još trojicom pritvorenika, koji javnosti nisu poznati, a od kojih je jedan bio operativac policije.
Marjanović je posle dva meseca odvojen od Marka Nikolića i još dvojice s kojima se svakako dobro slagao. Protiv Nikolića je podignuta optužnica za svirepo ubistvo supruge Maje i sina Mihaila.

Ukoliko tužilaštvo u periodu od šest meseci od pokretanja istrage ne podigne optužnicu, za šta rok ističe 15. marta, Marjanović će biti pušten na slobodu
Zorana inače redovno posećuju advokati, koji ga obavaštavaju o toku istrage i daljim planovima odbrane. Sin Uroš i otac Vladimir poslednji put su posetili Zorana na krsnu slavu Đurđic, a pre toga u poseti mu je bila i ćerka. Njihov susret bio je izuzetno emotivan, a Zoran stalno priča o detetu i o tome kako mu nedostaje.
Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra u svojoj kući u Borči, samo dan nakon što je napustio rijaliti šou „Zadruga”. Protiv njega je pokrenuta istraga za teško ubistvo supruge Jelene i on je za sada jedini osumnjičeni. Zoran zvanično sve vreme negira umešanost u ubistvo. I dalje zvanično se drži priče da je tog 2. aprila otišao na nasip s Jelenom i njihovom ćerkom Janom da bi Jelena džogirala. Prema njegovim rečima, Jelena mu se u jednom trenutku izgubila iz vida i on više nije mogao da je nađe, pa je organizovao potragu misleći da ju je neko oteo. Međutim, Jelena nije bila žrtva otmice, već je njeno telo nađeno sutradan u kanalu na tom istom nasipu.
(BalkansPress / Espreso.rs)

0 komentari:

Objavi komentar