Posted by arko on 04:50 | No comments
Sastojci
25 dkg Glatkog brašna Podravka
1/2 l mlijeka
2 dcl šečera
4 žlice Pekmeza po želji
3 žlice ulja
1 Prašak za pecivo Docela
2 žlice kakaa u prahu Dolcela
Krema
3 vrečice Mljevene želatine Dolcela
10 žlica vode
1/2 l Slatkog vrhnja Dolcela
15 dkg šečera u prahu
3 obična jogurta
1 ekstrakt od banane
DODAJ U POPIS ZA KUPNJU
Koristili smo
Šlag 5+
Bijelo brašno glatko (TIP 550)
Pekmez od šljiva
Prašak za pecivo
Kakao u prahu
Mljevena želatina
Šlag 5+
Bijelo brašno glatko (TIP 550)
Priprema
Za kore pomješajte prvo vlažne sastojke zatim suhe...
Na kraju sve pomješajte..razdijalite na dva dijela
Pecite na papiru za pečenje u tepsiji srednje veličine....
za kremu prvo pripremite želatinu prema uputama na omotu.
Izradite slatko vrhnje te dodajte jogurte,šečer i ekstrakt od baanane.....
Na kraju otopite želatinu i dobro ju umutite u smjesu s slatkim vrhnjem,......
Filujte kolač...prvu koru stavite na dno tepsije u kojoj su se pekle kore....pola kreme istresite na koru zagladite.na to drugu koru i drugi dio kreme ..zagladite i dobro ohladite..najbolje preko noći.....
0 komentari:
Objavi komentar