četvrtak, 30. ožujka 2017.

ODLUCIO SAM DA ZIVIM SA DJEVOJKOM,KADA JE TO CULA..

Posted by arko on 14:44 | No comments

Prošle godine sam odlučio da živim sa curom. Kada je to saznala moja mama mnogo se naljutila i bila je protiv toga, govorila da sam premlad iako sam imao 25 goduna.


Kad smo odselili, zvala me 10 puta dnevno, ljutila se ako je ne posjetimo barem 3 puta na tjedan, nenajavljeno nam dolazila na vrata itd. Probao sam 100 puta razgovarati s njom, ali ne ide. Prije mjesec dana sam prestao razgovarati s njom, nisam joj čak ni Božić čestitao, nadao sam da će napokon shvatiti da griješi i da će počet mijenjati neke stvari… ali ne, danas me prvo zvala tetka i izvrijeđala mi curu pa me onda zvao tata, napao me da smo moja cura i ja nepristojni i odvratni, pitam zašto, šta im je svima danas, ništa mi nije jasno, kad ono- majka im je rekla da je srela moju curu i da joj je ona rekla da je matora drolja.


Pitam kad ju je srela, kaže on jutros, a meni cura zadnja 4 dana ima temperaturu i ne izlazi iz kreveta, a pogotovo ne iz stana. Ne mogu vjerovati da mi majka tako laže. Majka mi je, rodila me, sve to stoji, ali preko svega ovoga joj nikada neću preći, ja i ona smo završili za sva vremena.

0 komentari:

Objavi komentar