ponedjeljak, 7. kolovoza 2017.

Kada si ozenjen i hoces da odes na pivo… HAHAHA

Posted by arko on 10:40 | No comments
pablo(173)
Novovenčani par je bio u braku dve nedelje. Muž, iako jako zaljubljen, nije mogao dočekati da izađe napolje i zatulumari sa svojim prijateljima,pa je rekao svojoj novoj ženi:

– “Draga, vraćam se odmah.” – “Gde ćeš dušo?” pitala je žena. – “Idem u kafić lepotice. Idem na pivo.” – “Želiš pivo ljubavi?” Otvorila je vrata hladnjaka i pokazala mu 25 različitih vrsta piva iz 12 raznih zemalja: Nemačke, Nizozemske, Češke, Engleske, itd. Muž nije znao šta napraviti, a jedino što mu je palo na pamet da kaže bilo je: – “Da malena..ali u kafiću…znaš…imaju ledene čaše…” Nije stigao ni završiti rečenicu kada ga je žena prekinula govoreći: – “Želiš ledenu čašu najdraži?” Uzela je veliku kriglu iz zamrzivača, ledenu tako da se naježila čim ju je uzela u ruke.

Muž, već pomalo bled kaže: – “Da, dušice, ali u kafiću imaju i one super grickalice… Neću dugo, odmah ću se vratiti. Obećavam. OK?” – “Želiš grickalice medeni?” Otvorila je ormarić i počela vaditi chips, kikiriki, kokice… – “Ali mila moja… u kafiću… znaš… psuju i govore ružne reči. – “Želiš ružne reči, kretenu? Popij svoje .ebeno pivo u svojoj .ebenoj ledenoj krigli i pojedi te .ebene grickalice, ti si sada oženjen i nigde ti ne ideš! Jasno debilu?

0 komentari:

Objavi komentar