utorak, 27. veljače 2018.

Dječak se vratio iz smrti i OŽIVJEO: Kada im je rekao da je vidio raj onda mu niko nije vjerovao – SVE DOK NIJE REKAO OVO!

Posted by arko on 03:15 | No comments

Naučnici su sami objasnili kako se u trenutku kada vam srce prestane raditi, srce prestane kucati. Tada se to smatra prvom fazom smrti i za šta se koristi izraz ” Klinička smrt “.
Naučnici su se složili sa time da je u mozgu ostalo još uvjek malo kiseonika, a to je nešto dovoljno. Mozak neće biti oštećen, pa su ostali organi zapravo živi dok ste vi zapravo u kliničkoj smrti.

Sljedeća faza se dogodi kada ćelije u tijelu počnu propadati, a organi se počnu gasiti. Kako je medicina napredovala, desi se da doktori znaju često oživjeti pacijente.


Ti pacijenti koji budu oživljeni, prisjete se nekih stvari koje su se desile dok su oni bili u vantjelesnoj funkciji. Nekada mogu ispričati neke stvari za koje se može misliti da su nestvarne.
Nauka još uvjek radi tih stvari pokušava otkriti šta se desi nakon što ljudsko tijelo premine ali to će biti jako teško ostvariti. Ovaj dječak je ispričao sve što je on vidio dok je bio u kliničkoj smrti.
Burpo Kolton je dječak koji je sa 3 godine doživjeo puknuće slijepog crijeva. Njegovi roditelji su prvo mislili kako on boluje od gripe i zbog toga su čekali nekoliko dana prije nego što odu kod doktora.


Kada su stigli tamo, roditelji su čuli nešto od doktora što nisu nikako očekivali. Malom dječaku je bila potrebna operacija i to je trebalo da se odradi što prije je moguće.
Njegova majka je govorila kako je bilo jako teško gledati svoje dijete i da ona tu ništa ne može uraditi kada je njena mala ljubav bez energije i u beživotnom stanju.

0 komentari:

Objavi komentar