subota, 24. veljače 2018.

Sara iz Života na vagi ima zdravstvenih problema: “Nekad uzrok višku kilograma nije samo nezdrava prehrana. Ta problematika je i u mom slučaju puno dublja i… “

Posted by arko on 15:39 | No comments

Finalistica show-a Život na vagi, Sara Klobučar koja je tokom show-a smršala čak 36 kilograma rastužila je mnoge svoje fanove zbog zdravstvenih problema koje ima.


“Nekad uzrok višku kilograma nije samo nezdrava prehrana. Ta problematika je i u mom slučaju puno dublja i kompliciranija. Na vrijeme sam posumnjala na problem sa štitnjačom te odlučila posjetiti Polikliniku Perić-Staničić. Dr. Božidar Perić mi je napravio niz pretraga i vrlo brzo otkrio njen nepravilan rad te kroz razgovor rekao kako bi bilo šteta da sav trud u “Životu na vagi” propadne zbog kasnog otkrivanja ove bolesti. Ako imate problema sa prekomjernom tjelesnom težinom a sumnjate na štitnjaču preporučujem ovu polikliniku iz prve ruke :)” napisala je na svom profilu.


Nadamo se da će ova djevojka koja je za vrijeme Života na vagi pokazala nevjerovatnu snagu, hrabrost i dobrotu prevazići ovaj problem.

0 komentari:

Objavi komentar