petak, 20. travnja 2018.

IAKO JEDVA GOVORI, ONA SE NE PREDAJE – NAJRADIJE BI UMRLA, NOVI EMOTIVNI STATUS RASPLAKAO CIJELU REGIJU

Posted by arko on 15:12 | No comments

MARINA TUCAKOVIĆ JE JAKOK HRABRA, ONA SE JOŠ UVIJEK SNAŽNO BORI SA OVOM OPAKOM BOLEŠĆU. KAKO SE TVRDI, SVE JE TO ZBOG SINA, JER DA NEMA NJEGA, ONA BI SE DAVNO PREDALA.
Rekla je da se osjeća iz dana u dan sve lošije i lošije, ona se uputila na operaciju u Njemačku prije nekih mjesec dana jer se tamo može liječiti autoimunim operacijama. Jako loše i iscrpljeno se osjeća već danima. JEdva govori, fizički je slaba.
Ja bih najradije umrla, ali zbog svog sina živim. Godinama se osjećam mučno, tako i živim.


I uprkos sve što se dešava, svi joj se dive. Samo ona zna kroz kakav je bolan period morala da prolazi unazad devet godina. Onaj koji joj daje svu snagu je njen sin, ona je tu zbog njega u životu. Svi znamo da će uspjeti da pobijedi u bici, da će još dugo, dugo vremena da živi uz svog sina. Za nju se svi mole i nadaju se da će se oporaviti.


Ceca Ražnatović je posebnu brigu za nju izrazila, koja je samo radi nje i otišla u Njemačku, usput da se pomoli za njeno zdravlje. JEdna jako hrabra žena koja ima veliku podršku iza sebe, upravo podrška koju dobija je razlog za život, svi čekaju da se ona vrati zdrava.
Marina Tucaković je jedna od naših najpoznatijih autorica na svijetu, mnogo hitova je napisala, važi za jednu od najpopularnijih estradnih ličnosti na sceni bivše Jugoslavije. Mnogo pjevača je i sama proslavila svojim hitovima koje je pisala njima.

0 komentari:

Objavi komentar