utorak, 17. travnja 2018.

“ONA JE POKLON OD BOGA, PLAKALI SMO KO KIŠA”: Postali su roditelji U ŠESTOJ DECENIJI…

Posted by Recepti za 5 on 08:12 | No comments

Svetlana i Bogdan Lukić postali su roditelji devojčice teške 3,6 kg. Lekarski tim Opšte bolnice u Šapcu, u kojoj je devojčica rođena, ističu da su Lukići u šestoj deceniji postali roditelji i da ovaj primer treba da služi kao podstrek svima u Srbiji jer medicina konstantno napreduje. Svetlana je u januaru napunila 51 godinu, a 12. jula, samo pet minuta nakon ponoći, rodila ćerkiću Janu.
Svu prazninu koju sam imala u duši, ona je popunila. Ne znam šta da kažem. Kao bog kad vam nešto pokloni. Rođena je na praznik, to je poklon od Boga – kazala je za b92 Svetlana Lukić. Srećni tata Bogdan duboko je verovao u to da će postati otac. Plakao sam kao što sada plačem od sreće. Drago mi je što sam postao otac. Sad ćemo se nas dvoje u nekim poznim godinama okrenuti njoj.Dobili smo je kasno. Pogledao je i nas bog – rekao je Bogdan Lukić. Lukići su zahvalni medicinskom timu šabačke bolnice, koji su trudnoću izveli do samog kraja iako je prvo bilo tri začeta ploda. Uspeli smo da spasemo jedan plodić koji je ostao. Po izlasku iz bolnice, bio je stalni nadzor. Doveli smo trudnicu do željenih 36 nedelja, kada je iz medicinskih razloga porođaj završen carskim rezom – izjavio je dr Darko Vukojčić. Svetlana Lukić je najstarija mama šabačke bolnice.Ja se nadam da će ovaj primer motivisati i ostale žene da rađaju.
Nama trebaju bebe. Bebe su i dalje u modi, ja se nadam – istakao je dr Dragan Milošević, načelnik Službe ginekologije i akušerstva. Ova slika iz šabačkog porodilišta nada je za sve žene koje nisu uspele da postanu majke u godinama koje su optimalne za rađanje. Biloški sat sporije kuca i na strani je novog života.

0 komentari:

Objavi komentar