ponedjeljak, 9. travnja 2018.

Saša Popović Donio Neočekivanu Odluku Nakon Pljačke!

Posted by Recepti za 5 on 14:56 | No comments

Nakon što mu je ukraden sef iz vile na Bežanijskoj kosi, Saša Popović moraće da povede mnogo više računa o bezbijednosti, pa i da se udalji od nekih prijatelja – barem ako bude slušao svoju saradnicu i kumu Lepu Brenu, ali i suprugu Suzanu. Međutim, direktor “Granda” je zabrinutim pjevačicama poručio da zbog ove pljačke ne namjerava da živi u paranoji.Naime, kako “Alo!” saznaje, Brena je doživjela pravi šok kada je saznala da su lopovi iz Sašine i Suzanine kuće, koja se nalazi u njenom komšiluku, odnijeli sef sa skupocijenim satovima, nakitom i novcem, pa je riješila da mu predloži da pojača mjere bezbijednosti, a u tome je odmah dobila podršku njegove supruge Suzane, koja je i otkrila pljačku. Brena se mnogo potresla zbog ovog događaja. Iako je cijeli taj kraj na Bežanijskoj kosi, gdje se nalaze popularne “karingtonke”, često na meti provalnika, a čak su i njoj skidali kamere sa kuće, ipak se iznenadila jer je mislila da je Sašina vila odlično obezbijeđena. Ipak, očigledno je da dva prstena obezbjeđenja, video-nadzor i alarm nisu bili dovoljni da zaustave lopove – kaže naš sagovornik i otkriva da je Brena sada uplašena i za Sašinu i za svoju bezbijednost.


Ona i Suzana su razgovarale i zaključile da Saša nije bezbijedan. Iako provalnici ovog puta nikome nisu naudili, već su samo odnijeli sef sa dragocijenostima, one se plaše da bi neki drugi put moglo da se desi i nešto gore. Brena je još traumirana zbog otmice sina Stefana i ovakvi događaji vraćaju joj ružna sjećanja. Takođe, osim što misli da treba da pojača obezbjeđenje, Brena smatra da Saša treba i da preispita neka svoja prijateljstva, jer se plaši da ga je neko tipovao. Međutim, Popović se nije mnogo uzbudio.


On ih je lijepo saslušao, a onda im je rekao da ne pretjeruju i da on ne može da živi u paranoji. Suzani je rekao da nemaju čega da se plaše, te da će uvijek biti lopova, a Breni je poručio da može da pojača obezbjeđenje oko kuće, ali da mu ne pada na pamet da angažuje tjelohranitelje jer voli svoju slobodu, a uostalom, ni ona ih ne vodi sa sobom. Što se tiče prijatelja, rekao je da se sa istim ljudima druži već decenijama i da ne namjerava nikoga da sumnjiči, a ako za to ima razloga, to će utvrditi policija – kaže naš sagovornik, koji dodaje da je nekadašnji vođa “Slatkog greha” i u ovoj situaciji zadržao smisao za humor. Našalio se da je srećan što mu ovog puta lopovi nisu ispraznili ormane, pošto bez satova može, ali bez odjeće ne može, aludirajući na devedesete, kada mu je iz iznajmljene garsonjere odnijeta sva garderoba. Još bolje je, rekao je, što kuću ne može niko da mu odnese! Uostalom, jasno je da lopovi nisu htjeli da naude ni njemu ni njegovoj porodici, ljudi su samo radili svoj posao, to nije ništa lično, pričao je Saša dok su se Brena i Suzana smijale. Uspio je da ih opusti, tako da su shvatile da nemaju toliko razloga za strah – zaključio je naš izvor.
(Alo.rs)

0 komentari:

Objavi komentar