srijeda, 11. travnja 2018.

Za samo 5 minuta uklonite dlačice sa vašeg lica! Donosimo vam jednostavan prirodan recept!

Posted by arko on 04:37 | No comments
Rezultat slika za Za samo 5 minuta uklonite dlačice sa vašeg lica! Donosimo vam jednostavan prirodan recept!
MNOGE ŽENE ŠIROM SVIJETA IMAJU PROBLEM SA DLAČICAMA NA SVOM LICU. IAKO SE NA TRŽIŠTU MOGU NAĆI RAZNI PREPARATI ZA UKLANJANJE OVOG PROBLEMA, IPAK TO NIJE SAVRŠENO RJEŠENJE.
Danas vam otkrivamo jedan jednostavan recept koji će vam biti od velike pomoći kada su neželjene dlačice na licu u pitanju. Ono što je najbolje kod ove metode uklanjanja dlačica jeste zbog toga što skoro sve sastojke sigurno već imate u vašoj kuhinji.


Osim što će vam ova smjesa pomoći da uklonite neželjene dlačice, takođe će vam biti pomoći da izbjelite lice, omekšate ga i vratite sjaj kakav ste nekada imali. Sve što vam je potrebnu za ovu smjesu jeste:
Iscjeđen limun;
Med;
Voda;
Brašno.


Priprema je veoma jednostavna. Prvo što trebate da uradite jeste da pomiješate cijeđeni limun sa jednom kašikicom meda i dvije kašikice brašna. Kada ste dobili kompaktnu smjesu, dodajte i malo vode. Sve zajedno opet dobro izmješajte da ne bude grudvica i smjesa je gotova kada postane ljepljiva.
Ovu smjesu nanesite na očišćeno lice, ostavite neko vrijeme da djeluje i satim saperite hladnom vodom. Kada posušite lice nanesite hidratantnu kremu i primjetit ćete da vam je lice dosta mekše, sjajnije, te da imate manje dlačica. Potrebno je da ovu metodu primjenite s vremena na vrijeme, kako bi rezultati bili što bolji.

0 komentari:

Objavi komentar