petak, 4. svibnja 2018.

Genijalan trik zbog kojeg mi kupatilo miriše danima – Voljela bih da sam ovo znala prije

Posted by arko on 02:43 | No comments

Svi mi želimo da nam kupatilo lijepo miriše. Kako bismo to postigli, ne moramo koristiti hemijske preparate, već ovaj jednostavni trik.
Radi se o prirodnom načinu. Inače, nije preporučljivo da koristite one osvježivače vazduha jer su puni štetnih hemikalijama. Znamo da želite da vam dom lijepo miriše, ali nije neophodno da koristite te osvježivače.


Možete uzeti eterično ulje i pomiješati s vodom u špric boci i pošpricati po domu. Možete koristiti eterično ulje lavande koja će dati prijatan miris, a pored toga otjerati insekte i miševe iz vašeg doma. To je mnoog bolje, vjerujte.
Kako biste dobili lijep miris u kupatilu, pomoći će vam ovaj trik. Vjerovatno niste znali za njega, a vrlo je jednostavan.
Uzmite rolnu toalet papira i ukapajte nekoliko kapi na unutrašnjoj strani papira, ali ne puno kapi. Kako odmotavate, miris će se širiti po prostoriji.
Vidite kako jednostavno. Možemo pronaći brojne trikove koji nam mogu biti od pomoći, zar ne? Šta kažete na ovaj trik? Ko kaže da nam trebaju hemikalije za sve prilike? Okrenite se malo prirodnim sastojcima.


Mnogo puta smo u našim člancima donosili ovakve trikove koji vam mogu poslužiti u domaćinstvu. Većina njih se svodi na prirodne sastojke koje vjerovatno imate u svome domu.
Tagskupatilo miris trik wc

0 komentari:

Objavi komentar