nedjelja, 13. svibnja 2018.

KIJA IZ “ZADRUGE” IZLAZI KAO BOGATAŠICA: EVO ŠTA JOJ SVE POKLANJA MAĆEHA!

Posted by arko on 12:13 | No comments

Kristinu Kockar čeka pravo bogatstvo po izlasku iz rijalitija “Zadruga”.
Kako “Pulsonline” saznaje, Kata Kockar maćeha najitrigantnije Zadrugarke, odlučila je da njoj prepusti svu imovinu njenog oca Miloša Kockara, koji je nedavno preminuo.
Po zakonu, Kristina kao jedino dete i njena maćeha, kao zakonita supruga, jedine su Miloševe naslednice i i trebalo da imetak podele na dva dela. Međutim, Kata je rešila da stan, restoran, perionicu i zemlju pokloni Kiji. Zvaničnu potvrdu saznanja nismo dobili, ali je Kijina majka potvrdila da je vrlo moguće da Kata sve nepokretnosti prepusti Kiji.



– Ona živi u Nemačkoj i tamo će penziju zaraditi. Videli ste kako se majčinski ponela na Miloševoj sahrani prema Kristini. Nisu se odvajale. Podile su tugu. Samo Katin sat roleks vredi 15.000 evra, tako da ona ima rešenu egzistenciju. Realno je da njoj imovina ne treba u Zrenjaninu- ispričala je Nadica.
Kijina majka poručuje da je rano za razgovor o podeli Miloševe imovine i da ona tu neće da se meša. Ističe da Kija nije “gladna” i da bi više bila zadovoljna da je sa ocem imala prisan odnos nego da nasledi njegovu imovinu.
-Pored mene je moja Kija imala sve što joj je trebalo. Daans je odlična stjuardesa i to joj omogućuva da ima odlična primanja i dinamičan život, tako da ne juri očevu ostavštinu- istakla je Nadica.
Najzanimljivije od svega je što će Kija od oca naslediti i očevu zemlju i tako postati prva komšinica Slobe i njegovih roditelja. Jedna od Kristinih drgarica ispričala je da će šou Kritine i Slobe da se preseli i u realan život po završetku rijalitija.
-Ukoliko se razvedu Kija i Sloba i ona dobije to imanje pored njegovog, u kojem ima oko 10 ari placa, Kija bi iz inata bila spremna da sagradi kuću i da na taj način provocira Radanoviće svojim prisustvom kad god je u Srbiji. Njegovi bi poludeli, sigurna sam jer ne mogu da je smisle- ispričala je Kijina drugarica,ali nije želela da je imenujemo.



Magazin “Scena” se takođe bavio Kijinim potencijalnim nasledstvom.
– Šta će Kati imovina u Zrenjaninu u kome je bila nekoliko puta u životu? Nekretnine su tu jeftine i njoj taj novac ne bi značio pored deviznih primanja koje ima u Nemačkoj, gde će uskoro zaraditi penziju. Posle Miloša je ostao jedan stan u porodičnoj kući njegovog oca, kao i restoran i auto-perionica, koje je izdavao – otkrila nam je Kristinina dalja strina.
Kata Kockar za “Scenu” je ispričala da oduvek zna za Kristinu i da familija Kockar nema razloga da je odbacuje.
– Kristina je Miloševo jedino dete i tu nema spora ni problema. On ju je prihvatio i priznao, tako da njegova familija nema ništa sa njom. Divno je što nije bilo cirkusa na sahrani i što je sve proteklo dostojanstveno. Ne vidim razlog što bismo odbacivali kulturnu i pristojnu devojku.

0 komentari:

Objavi komentar