subota, 19. svibnja 2018.

TRUDNICA SE BACILA U JEZERO I OSTAVILA OPROŠTAJNU PORUKU: Dejane, svoje čedo nećeš moći da poljubiš

Posted by arko on 13:56 | No comments

Telo Jelene Stevović su pre nekoliko godina pronašle spasilačke ekipe u blizini obale Crnog jezera. Slučaj su odmah prijavili policiji. Ljudi koji su zatekli ovaj stravičan prizor, ostali su u šoku kada su na obali jezera videli da je devojka bila trudna.
Prema svim informacijama koje su dolazile iz kruga porodice i prijatelja, ona se na ovoj odlučila na samoubistvo iz razloga što joj otac njenog nerođenog deteta nije uzvratio ljubav.


Iza nesrećne devojke ostala je devojčica Dejanaiz njene vanbračne veze koja je prekinuta dve godine pre samoubistva. Prema priči meštana, ona se često svađala sa Dejaninim ocem, zbog čega je rešila da ga napusti i ostavi samog sa ćerkom.
Put je nanosi kod rodbine u Podgoricu. MIslila je da se smiri i nađe posao, ali dok je radila u kafiću, sreće brata njenog pokojnog kuma kriminalca. Familija priča da ju je on i skoristio kao vezu za nekoliko nedelja, pa potom prkeinuo da odgovara na njene pozive.
Nakon svega toga, ona je pokušala je da se vrati svojoj kući na Žabljaki, ali nije našla podršku Dejaninog oca koji ju je istog momenta izbacio iz kuću. Komšije kažu da je scena bila uznemirujuća, sa malim detetom koje je plakalo na kapiji. Odbačena je od svih, Jelena je odlučila da svoj život prosto okonča skokom u Crno jezero.


U novčaniku je ostavila svoje oproštajno pismo, naslovljeno na oca deteta koje je nosila. U njenoj poslednjoj poruci piše:
“Volela sam te i voleću te i tamo gde idem. Kad prođeš pored moje Dejane, poljubi je, jer svoje čedo nećeš moći. Zbog tebe odlazim u smrt”, stoji u poruci koju je ostavila nesrećna devojka.
Njeni roditelji žive u selu Borje kod Žabljaka. Bave se poljoprivredomi koriste socijalnu pomoć. Jelena se nikada nije njima obratila za pomoć iz nepoznatih razloga
Međutim, nakon što je saznao za ovu užasnu tragediju, Jelenin brat Uroš, inače, učenik četvrtog razreda gimnazije, ostavio je poruku na svom ličnom Fejsbuk profilu. U poruci piše:
“Draga sestro, ti si me podigla, a ja nisam mogao da ti vratim. Vratiću ti tako što ću stalno dolaziti na tvoj grob”
Jelena ima i sestru, kojoj se pre samoubistva, kako saznajemo, takođe obratila za pomoć. Od nje nije naišla na podršku.
Izvor: znanjejemoc.info

0 komentari:

Objavi komentar