četvrtak, 28. lipnja 2018.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ napokon priznala kolika se DRAMA dešavala pred vjenčanje s Filipom!

Posted by Recepti za 5 on 02:54 | No comments
Prijović vjenčanje PRIZNALA
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ napokon priznala kolika se DRAMA dešavala pred vjenčanje s Filipom!
Novopečena gospođa Živojinović otkrila je kakve probleme je imala...
Srpska pjevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović uzeli su se prošlog četvrtka, a na svadbi je bilo oko 900 zvanica.
Novopečena gospođa Živojinović otkrila je kakve probleme je imala zbog detalja sa vjenčanja, a više o tome možete čitati u nastavku...
Pjevačica je na dan vjenčanja bila u čak dvije vjenčanice.Ipak, koliko god se trudili da sve prođe besprijekorno, Aleksandra je otkrila da joj je veo zadao najveću glavobolju nekoliko dana prije same ceremonije.
– Sve je teklo po planu sve dok pet ili šest dana pred svadbu nije trebalo da stigne veo. Umjesto u Srbiju, pošiljka je iz Italije otišla u Memphis, a kako se sve to dogodilo u petak, pred vikend, rekli su nam da veo ne može da stigne u Beograd prije četvrtka, odnosno do dana naše svadbe – otkrila je gospođa Živojinović, a zatim otkrila rasplet ovog scenarija koji nijedna mlada ne bi željela da doživi.– Dizajnerka i njen suprug su uporno zvali dostavljače, tako da je veo stigao u ponedeljak.
– Tada se dogodio još jedan peh jer nije bio odgovarajućeg oblika pa su šnajderke morale da ga prekroje – zaključila je pjevačica.

0 komentari:

Objavi komentar