utorak, 26. lipnja 2018.

Cecin sin sve zaprepastio sa fotografijom koju je objavio: Arkan živi, a ima ko će umjesto tebe

Posted by arko on 15:11 | No comments

Veljko je do sada nekoliko puta znao razbijesniti svoje pratioce na društvenim mrežama, kao što je to uradio sada. Dosta njegovih fanova se požalilo kada je Veljko Ražnatovi objavio jednu fotografiju gdje njegov otac pozira na tenku, te je to bilo za vrijeme rata koji se dešavao u BiH. U toj objavi je Veljko napisao “Živi Arkan, ima ko će umjesto tebe”.



Dosta puta se Cecin sin našao na meti kritika radi objava koje on postavlja na društvene mreže, dok je sada imao dosta negativnih reakcije povodom objavljivanja ove fotografije. Pošto je ova fotografija snimljena nekada davno kada je bilo opasno vrijeme, mnogi su koristili priliku kako bi prozivali Veljka da i on sam sprema nekakav oružani sukob, što su pretpostavljali radi opisa kojeg je on stavio povodom objavljivanja ove fotke.

Veljko nije htio da se raspravlja, te je izbjegavao ulaženje u sve rasprave pored toga što su negativni komentari samo dolazili. Najozbiljnija prozivka za Veljka koju smo mogli primijetiti je bila kako Veljko nije otišao u Banjaluku da bi studirao, nego da Milorad Dodik sprema za rat.



Tako su mu govorili da je on Dodikov pijun, te da je to razlog radi kojeg je otišao u Banjaluku, a nije na fakultet. Polije toga je uslijedilo još par komentara kada su ga zvali da dođe u Sarajevu i govorili su mu da je lako biti heroj i hrabar na društvenim mrežama. Veljko se nije dalje ništa oglašavao, a niti njegova majka. Sada se svi pitaju šta je on mislio pod time, a još više je zbunio sve što nije ništa dalje odgovarao, nego je postavio ovu fotku i
ostavio ostale da zbune.

0 komentari:

Objavi komentar