utorak, 12. lipnja 2018.

ISPLIVALA ISTINA: Zašto je Arkan ošišao Cecu naćelavo?

Posted by Recepti za 5 on 06:39 | No comments
Rezultat slika za Zašto je Arkan ošišao Cecu naćelavo?
To je bio razlog, pričali su tada izvori bliski pomenutom paru, da ju je on u naletu bijesa i srdžbe prikovao za boravak u kući
Koji je razlog da Ceca u posljednje vrijeme bude meta portala i društvenih mreža u Srbiji pokušavaju estradnjaci da odgonetnu… Da li je u pitanju početak neke lagane hajke na nju ili se pak nekome debelo zamjerila pa jedni od drugih prepisuju detalje njenog života.


O mnogim detaljima tog tipa mi smo već pisali, počev od veze sa Harom Samardžićem i detalja iz te veze, preko njenog dolaska u Beograd u ratnom periodu, udaje za Arkana, do najnovijih priča kako je Arkan živ, da živi u njenoj blizini i tome slično.
Najsvježije priče su vezane za Cecu ošišanu naćelavo, pa portali iznose kojekakva nagađanja. A mi smo pisali o tome davno.


Prava istina, kako s nam pričali očevici, da Cecu Arkan nije dao ošišati naćelavo zbog njene veze sa Harom, nego zbog momenta kada ju je uhvatio sa jednom pjevačicom s kojom se družila u trenutku njihovog konzumiranja nekog narkotika.
To je bio razlog, pričali su tada izvori bliski pomenutom paru, da ju je on u naletu bijesa i srdžbe prikovao za boravak u kući.
IZVOR:depo.ba

0 komentari:

Objavi komentar