četvrtak, 28. lipnja 2018.

Malo mu je što je prevario ženu uživo pred cijelom Srbijom: Sloba odlučio ponovo ući u rijaliti, a rekao i kada

Posted by arko on 14:35 | No comments

Pored toga što je rijaliti završio, još uvijek se dosta toga priča o ljubavnom trouglu i svi se pitaju šta će se u narednom periodu dogoditi s njima, te kojim će putem krenuti. Neki od njih su već potpisali ugovore da će ući u novi rijaliti, a neki su odlučili da završe sa time totalno.


Pjevač Sloba Radanović, koji je postao javnosti veoma poznat zbog toga što je svoju suprugu javno prevario sa Lunom Đogani, poznatom blogerkom. Sloba je poslije svega toga rekao da se ne kaje radi tih užasnih djela i zbog toga kako se ophodio prema svojoj supruzi, a popularnost mu je zaista velika.
Sloba je ovaj put priznao da se sigurno on ući ponovo u rijaliti, ali rekao da će biti samo gost. Rekao je da neće biti učesnik u tome novom rijalitiju jer smatra da sve to ne bi ponovo mogao prolaziti, ali da bi se kao pjevač veoma rado pojavio na nekoj od žurki koje budu organizovali.


Moramo priznati da je Sloba zaista zaslužan za sve te skandale koji su se dogodili u Zadrugi, ali i izvan nje kada su se oglašavali roditelji od zadrugara. Mnogi pjevači i estradne zvijezde su birali strane gdje će stati i svi su birali samo između tima Kije Kockar, ili tima Lune Đogani. Neki su slali i poklone Kiji Kockar kao mali znak podrške da je ona jaka žena. Uglavnom, to je čovjek koji je zaista ispunio svoja obećanja kada je rekao da ne želi novac, nego popularnost, te sada možete pogledati u videu šta je on sve rekao:

0 komentari:

Objavi komentar