četvrtak, 6. prosinca 2018.

ŠABAN ŠAULIĆ UTUČEN: Legenda narodne muzike tuguje jer mu je unuk…

Posted by arko on 13:27 | No comments

Šaban Šaulić je posljednjih dana veoma uplašen zbog zdravstvenog stanja unuka Luke Adžića. Naime, sedamnaestogodišnji fudbaler Crvene zvezde doživio je težu povredu koljena, zbog čega će najvjerovatnije napraviti pauzu u karijeri. Njemu su na jednoj utakmici popucali ligamenti, pa sad Šaban, zajedno sa kćerkom, čeka preporuku ljekara za dalje liječenje.


Pjevač se povjerio prijateljima da ga brine kako će se povreda koljena odraziti na Lukinu dalju karijeru jer je i sam Šaban u mladosti bio fudbaler i zbog slične nezgode nikada nije uspio da postane profesionalni sportista. Otkako je potvrđeno da Luka neće moći da igra narednih šest mjeseci, Šaulić je utučen.


– Šaulići su bili van sebe kada su čuli šta se desilo Luki, pogotovo Sanela i Šaban. Stalno su ga zvali telefonom da vide da li je dobro i da li mu nešto treba, pošto se to desilo u Sloveniji. Šaban je mnogo strepio od toga kakvi će biti rezultati pregleda, nadao se da Luki ipak nisu pokidani ligamenti u koljenu, ali nažalost, upravo je tu povredu doživio njegov unuk. Šauliću je baš teško da priča o ovoj temi – priča naš

0 komentari:

Objavi komentar