četvrtak, 21. veljače 2019.

Andreana Čekić ZARATILA sa velikom zvezdom Grand produkcije! TEŠKE REČI!!! Evo šta je izjavila za pobjednika Zvezda Granda!

Posted by arko on 22:05 | No comments

Pobjednik Zvezda Granda od prije 3 sezone, Ibro Bublin našao se nedavno u središtu skandala zbog pjesme koju je objavio i potpisao se kao autor iste.
Problem je nastao kada ga je kompozitor Saša Lazić optužio za plagijat, tj. da je njegovu pjesmu koju mu je poslao kao demo verziju preradio i predstavio kao svoju.
Nakon svega Ibro je u jednom intervjuu prilično oštro prokomentarisao ovu temu.


– Ja stvarno ne znam što se više priča o jednom anonimusu kao što je Saša Lazić? On je jednostavno pokušao da se malo više prezentira u javnosti, a sve preko mog imena, moje popularnosti, ali nije mu uspelo. Svi znaju koji me prate kakav sam kao čovek, da dolazim iz jedne fine i poštene porodice, a Sasa Lazić je anoniman totalno – odbrusio je Ibro za “expresstabloid.ba”.


Ova njegova izjava je i te kako zasmetala Čekićevoj, budući da Lazić, između ostalog, potpisuje i njen poslednji hit “Cipele”.
– “Estradanje” (prim.aut. misli se na “stradanje na estradi”) je to što Ibro Bublin, inače pevač, znam da ne znate, pljuje kompozitora i tekstopisca Sašu Lazića. Dečko, ‘ajde da Sašu nazovemo “obućar” jer je napisao megahit “Cipele”, kul je, ali ni tada mu ne možeš biti šegrt. Možeš samo iste (prim.aut. misli se na cipele) da mu brišeš. Nazivajući bilo koga “anonimusom” iz posla kojim ti pokušavaš da se baviš samo se bezuspešno češeš tamo gde te najviše svrbi – bila je oštra Andreana na društvenim mrežama.

0 komentari:

Objavi komentar