petak, 22. veljače 2019.

Jelena Karleuša povukla crtu – otkaz dala, napušta estradu, zauvijek odlazi: Saša u nevjerici

Posted by arko on 12:00 | No comments
Jelena Karleuša povukla crtu – otkaz dala, napušta estradu, zauvijek odlazi: Saša u nevjerici
Sve se stišava polako oko velike afere Jelene Karleuše, svoj privatni život polako sređuje, na novim pjesmama radi, a njen album je pri kraju i po njenim najavama o će iti najbolji do sada.
Gosti iznenađenja će biti, realno, svi jedva čekamo to.
Jelena Karleuša je po svemu sudeći odlučila da napusti javnu scenu nakon velike i potresne afere, zatresla je Balkan prije mjesec dana, poslije novogodišnjih praznika, kada je Ognjen Vranješ, fudbaler belgijskog Anderlehta iznacio njene sporne i veoma degutantne fotke u javnost, dao je svima do znanja da je bio s njom dvije godine u vezi.


Dotukla je i sravnila sa zemljom činjenica da da je izgubila veliki broj svoje publike, jako teško se nosi s tim, njen novi sing LAJK nije baš dobro kod publike prošao, odlučila se povući iz emisije Zveze Granda, odnosno da ne bude na javnoj sceni određeno vrijeme.
Jelena je posljednja stvar svoje snage koju je uložila u novi singl, na koji se snažno oslanja, koju je promovirala na MAC-u, ali potpuno potištena da pjesma nije oživjela u klubovima i radio postajama. Također, bila je razočarana što je uobičajeni svijet više govori o njenoj aferi s Ognjenom, nego o izvedbi koja je napravljena prema svjetskim standardima.


Recenzije na YouTubeu polako rastu, Instagramov račun je pao, tako da je za deset dana jedva dva milijuna da je prikupio recenzije, što je vrlo loše za njene standarde, a pjesma nije puštena nigdje ”, objašnjava izvor blizak pjevačici.
Da li se ovo nazire polako kraj pop divi ili ne, vidjet ćemo
izvor:dobardan.info

0 komentari:

Objavi komentar