petak, 22. veljače 2019.

NE DAM TE, NE DAM TE NIKOM: KĆERKA ILDA SLOMLJENA! ŠAULIĆEVA MEZIMICA RASPLAKALA NACIJU POSVETOM OCU! (FOTO)

Posted by arko on 12:18 | No comments

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u nedjelju u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, u kojoj je stradao i njegov muzičar Mirsad Kerić, koji je upravljao automobilom. Cijeli region je skrhan bolom, a porodica ne može da dođe od šoka i nevjerice da je njihov otac i muž otišao.


Kćerka Ilda, inače Šabanova mezimica, još se nije pomirila da njenog tate više nema, a posljednje riječi iz umrlice koje mu je posvetila sa mužem Bojanom, i kćerkicom Emom, lome srce.
S tobom da živim, tebe da gledam, Govorim svima nikom te ne dam, Srećna da živim sa tvojim likom, Ne dam te, ne dam te nikom. Porodica je objavila i zajedničku čitulju preko cijele stane. Od kralja narodne muzike oprostili su se sin MIhajlo, supruga Goca i kćerka Sanela.



“Prestalo je da kuca veliko ljudsko srce, utihnuo je najljepši glas ovog podneblja… suprug, otac, deda, tast, kum, prijatelj, brat… – piše u čitulji. Podsjetimo, obdukcija tijela Šabana Šaulića će biti objavljena u četvrtak, kako je zahtijevao tužilac, pa će porodica naknadno objaviti datum sahrane.
kurir.rs

0 komentari:

Objavi komentar