utorak, 19. veljače 2019.

One su danas najveće zvijezde – ovako su prije operacija izgledale, užas (foto)

Posted by arko on 22:04 | No comments

Prije nego su otkrili plastičnu hirurgjiu, današnji uzori djevojčice su izgledala totalno drugačije. Ne biste sigurno mogli prepoznati Zorannah, Anu Kokić, Nikolinu Pišek ili Šaviju. Veći dio muške populacije se današ loži na njih, a i djevojke ih kao idole i uzore postavljaju.
Ipak, nekada su ove zvijezde drugačije izgledale. Do svog zavodljivog izgleda su ove ljepotice došle najviše zahvaljujući plastičnim hirurzima, pošto su prije sasvim prosječno izgledale.

Severina: Seve je nekada izgledala prosječno, imala je veliki nos, mala usta. Da li bi na nju mlađi Keba pao da ona nije danas sva plastična? U redu, ovdje se ne bismo složili da se radi o plastičnim operacijama, ali sigurno je jako dobra šminka, i to previše nje ima ovdje.
Ako je ona ovo zaista na fotografiji, do kraja mjeseca će se morati zahvaljivati plastičnom hirurgu i plaćati ga pošto je uradio nevjerovatnu stvar. Me može se prepoznati da je čovjek u pitanju zbog ove preplanule narančaste boje, a kamoli da prepoznamo ko je to na slici. Primijetiti ćete ipak onaj njen karakterističan pogled kad se bolje zagledate u sliku.

nostalgicno.info

0 komentari:

Objavi komentar