ponedjeljak, 25. veljače 2019.

OPROSTILA SE OD MUŽA RIJEČIMA KOJE LOME SRCE: Ova dva kralja ne može niko zaboraviti, a onda je otkrila ovaj detalj koji je RASPLAKAO SVE

Posted by arko on 22:32 | No comments

Poznati  pjevač Šaban Šaulić kao  i muzičar Mirsad Kerić  smrtno u nastradali  u teškoj  saobraćajnoj nesreći koja se dogodila  u Njemačkoj prošle sedmice .
Njih dvojica su se, skupa  sa Šabanovim dragim  kumom Slobodanom Stojadinovićem vraćali  se sa nastupa, a na putu prema  aerodromu dakle  na njihov automobil naišlo  je  neko drugo vozilo.
Mirsad Kerić umro  je dakle u  bolnici u Njemačkoj, vrlo brzo  poslije  nesreće.


Mirsad  je 23 februara bila sahrana u Ofembahu, a njegova draga  supruga to jest  Ružica Kerić objavila  je fotku  svog muža sa Šabanom i onda  uz to napisala:
Ova dva velika  čovjeka ne može niko nikada zaboraviti.
Kako Šabana kralja narodne muzike tako ni  našeg  Mirsonija bez kojeg ni ‘kralj narodne muzike ‘ nikad nije mogao. A tu je i ona Šabanova  legendarna najava: ‘A sad Mirsoni, pali’, kako ga je  ovaj kralj  i veliki čovjek uvijek najavljivao na sceni  – podijelila  je  sa nama Ružica.


Mirsad je u subotu  23 februara   ispraćen na njegov vječni počinak  također uz Šabanovu pjesmu “Odlaziš, odlaziš”, ali i uz pjesmu  velikog  takođe preminulog Sinana Sakića  “Da se opet rodim”, koju je  on  puno volio .
Iza Mirsada je ostala neutješna supruga  Ružicu,  i njihovi sinovi Denisa i Damira  i kćerka  Anabela.

0 komentari:

Objavi komentar