ponedjeljak, 25. veljače 2019.

ŠABANOVU KUĆU VEČER PRIJE TRAGEDIJE POSJETILA ZLOSLUTNICA: Otišla tek NAKON SAHRANE pjevača!

Posted by arko on 22:48 | No comments

Nakon sahrane pjevača Šabana Šaulića, u javnosti se pojavljuju nove informacije o njegovom životu, ali i o danima prije tragedije.
Kako saznaje "Informer.rs", porodica pokojnog pjevača na dan tragedije u dvorištu svog doma na Dedinju ugledala je sovu koja je u narodu poznata kao ptica koja najavljuje smrt!
Pjevačeva supruga Gordana navodno se tog kobnog jutra probudila i ugledala pticu koja po starim narodnim vjerovanjima ne sluti na dobro. Bilo joj je čudno što je baš u njihovo dvorište sletjela, ali se nije mnogo opterećivala zbog toga. Samo nekoliko sati kasnije javljeno joj je da je njen suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći u mjestu Bilefeldu u Njemačkoj.
Goca ni tada nije povezala sovu sa smrću legendarnog pevača, ali kada ju je i sutradan vidjela kako sjedi u šupljini drveta u dvorištu, shvatila je da je upravo ta ptica nagovijestila smrt njenog voljenog Šabana.
- Goca nije ni slutila da bi nešto loše moglo da se desi kad je vidjela sovu, ali kasnije joj je bilo jasno da je upravo ona nagovijestila Šabanovu smrt. Pojavila se tačno na dan pogibije, a odletjela dan nakon što je kralj narodne muzike sahranjen - kaže izvor blizak porodici Šaulić za Informer.rs.

0 komentari:

Objavi komentar