subota, 23. veljače 2019.

ŠOKANTNO… Vijest o Tanji Savić ŠOKIRALA sve njene fanove! NEMOGUĆE!

Posted by arko on 14:18 | No comments

Nakon što je nekoliko godina izbivala sa estrade, Tanja Savić se vratila, a iako mnogi misle da trenutno ide pravim putem, putem koji će je dovesti do samog trona kada je estrada u pitanju, Vsna Rivas tvrdi drugačije.
Vesna Rivas koja je poznata da može mnogo toga da predvidi pomoću tarot karata dala je svoje mišljenje i viđenje u kom pravcu će se razvijati daljnja karijera Tanje Savić.
“Ne može ona da se vrati. Tanja Savić, da je spustila gard i slušala instrukcije, bila bi mnogo uspješnija. Ona je sama uticala na pomijeranje svog puta. Ego, ponos… To je zlo broj jedan! Zbog toga narod posti i drži se vjere, da sebi ne dopusti da umisli da je zvijezda. Njoj nema pomoći“, ubijeđena je bivša farmerka u svoje tvrdnje.
“Prije nego što je postala poznata, imala je veliku ljubav, a onog sekunda kada se pojavila na TV-u prekinula je vezu. Taj momak je mnogo patio, mislim da još uvijek pati, a Tanju sad stižu njegove suze. Dobila je slavu, bogatog muža, djecu, sve što je sanjala, ali ne može da ima sreću i da bude zvijezda, to nikada neće biti. Napravila je sebi karmički zapis i baksuz, ovo je njen plafon“, objasnila je Rivasova.

0 komentari:

Objavi komentar