nedjelja, 24. veljače 2019.

Zanima li vas koliko tačno KOŠTA život u Njemačkoj!? Ivan je sve izračunao i evo koliko njegova porodica mjesečno troši!

Posted by arko on 00:24 | No comments

Ivan Lovrić iz Allensbacha u novom videu, koji je podijelio na YouTubeu, detaljno je izložio vlastite troškove života u Njemačkoj, ali je naveo i koliko visoki bi općenito mogli biti troškovi života u Njemačkoj za bilo koga tko živi tamo ili se želi preseliti.


Najveći trošak u Njemačkoj, prema njegovim riječima, je stan. On osobno plaća 715 eura za svoj stan koji ima dvije spavaće sobe i dnevni boravak, a u tu cijenu su uključeni voda i grijanje. Inače, cijene stanova u Njemačkoj kreću se od 450 eura do 1500 eura ili više, ovisno o lokaciji i veličini stana.


Ostale detalje možete pogledati na You Tube kanalu Ivana Lovrića pod naslovom “TROŠKOVI U NJEMAČKOJ”, a u konačnici, računica je pokazala da Ivanovi mjesečni troškovi boravka u Njemačkoj iznose 2.323 eura.
Vaši troškovi, s druge strane, prema njegovoj analizi mogli bi iznositi između 700 eura na dalje, ovisno o tome koliko ste štedljivi ili rastrošni, ali u tom slučaju morate zaboraviti na neko uživanje.

0 komentari:

Objavi komentar