nedjelja, 3. ožujka 2019.

Halidu Bešliću je stanje kritično!! Doktori u Njemačkoj mu se bore za život…

Posted by arko on 10:48 | No comments

Naš poznati pjevač Halid Bešlić se sada trenutno nalazi u jednoj bolnici u Minhenu nakon što je imao hitnu operaciju.
Operacijumu je obavio profesor Milomir Ninković,za kojeg su mnogi rekli kako je jedan od najboljih plastičnih hirurga na svijetu. Halid se sada osjeća puno bolje,ali prije par dana nije baš dobro izgledao. Puno doktora se borilo za njegov život i na kraju uspjeli su ga spasiti. On je redovno išao na preglede kod doktora Ninkovića,nakon strašne saobraćajne nesreće koju je doživio.
On je imao rekonstrukciju i operaciju nosa ali vremenom njegovo disanje se jako pogoršalo i to ga je ometalo u normalnom funkcionisanju,a i on sam je želio da to estetski sredi. Dogovorio se za operaciju sa Profesorm Ninkovićem i dogovorio pregled u Minhenu gdje su mu uradili operaciju ali poslije toga on je bio sve gore i gore i disanje mu je bilo otežano.
Poslije toga njemu su morali da promijene hrskavicu ali i morao je estetski to da sredi ali najvažnije za njega je bilo da sredi disanje. On kaže da se sada dobro osjeća i kaže da mu je bilo strašno kada je osjetio da ne može nikako da diše kroz nos. On je prvi put operisan 2009.godine kada je imao jako tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva živu glavu izvukao. Mi mu želimo brz oporavak kao i svaki put do sad.

0 komentari:

Objavi komentar