ponedjeljak, 1. travnja 2019.

OTIŠLI SU NA GROB JELENE MARJANOVIĆ: Kad su ovo ugledali, SLEDILI SU SE OD PRIZORA (FOTO)

Posted by arko on 22:45 | No comments

Prošlo je tri godine od smrti pjevačice Jelene Krsmanović, a njeno ubistvo još nije razjašnjeno.
Novinari portala "Telegraf.rs" obišli su grob i mjesto gdje je pronađeno njeno tijelo.
Cvijeće, slika koja već pomalo bledi i ulickan mermer na novom dijelu Zbega i dalje sjećaju na miris svježe zemlje, pokop i jauke.
I sve izgleda uobičajeno, ali u metalnom sanduku za svijeće pronašli su četiri koje nikada nisu ni bile upaljene. Da li su ih ostavili njena kćerka Jana, suprug Zoran, svekar Vladimir i svekrva Zorica? Zašto nikada nisu zapaljene?
4
To će ostati još jedna tajna i misterija koja od početka prati slučaj ubistva Jelene Krsmanović.
A na nasipu, na mjestu gdje je pronađeno Jelenino tijelo, u kanalu koji je sada gotovo presušio, položeno je cvijeće na spomen obeležje.
Ostaci ranije postavljenog cvijeća i kandila vremenom padaju niz jarak ostavljajući trag koji vodi baš do samog mjesta gdje je ležalo njeno tijelo.
5
Jelena Krsmanović nestala je 2. aprila 2016. godine na nasilu u naselju Crvenka. Prema izjavama porodice, Jelena je trčala nasipom, što je inače redovno činila, ali je kobnog dana nestala.
Suprug Zoran navodno je uzalud pokušavao da je dozove i istog dana alarmirao je policiju.
Sutradan je pronađeno i tijelo Jelene Krsmanović, a nakon dugotrajne istrage kao jedini osumnjičeni označen je upravo Zoran Marjanović.
Međutim, optužnica je nakon odluke apelacionog suda vraćena na početak, a dva ključna detalja u istrazi su još sporna: vještačenje krvi na zadnjem sedištu porodničnog automobila i  mobilnih komunikacija u trenutku ubistva.
(Novi.ba/Telegraf.rs)

0 komentari:

Objavi komentar