subota, 14. ožujka 2020.

Nova tehnika farbanja jaja. ŠARE ZVEZDANOG SVEMIRA

Posted by arko on 02:51 | No comments

Najzanimljivije su ideje namenjene najmlađima, a mustru za šaranje jaja pod nazivom "Galaksija" preporučujemo isključivo za igru i jaja koja nećete jesti
Zbirka veselih motiva za uskršnje praznike dopunjava se iz generacije u generaciju! Najmlađi traže i Univerzum, a na vama je da im organizujete zabavu i zajedničko šaranje "svemirskih jaja"...


Najzanimljivije su ideje namenjene najmlađima, a mustru za šaranje jaja pod nazivom "Galaksija" preporučujemo isključivo za igru i jaja koja nećete jesti - drvena, od stiropora ili ona iz kojih je sadržaj izvađen.
Koriste se dve metode za osnovu "svemirskih" jaja. Jedan su akrilne boje koje se nanose u ljubičastim, tamnoplavim i tirkiznoplavim nijansama a drugi su tempere koje se razblažene vodom nanose pomoću pipete i četkice na dobro navlaženu podlogu. Najzanimljiviji deo za mališane dolazi kad počnete izradu zvezdica!


Pomoću četkice za zube zlatna boja se lepo raspršuje jednostavnim pokretima, a vi se potrudite da prostor u kojem radite zaštitite od prljanja!
Sve to prikazuje video, pogledajte!

0 komentari:

Objavi komentar