petak, 6. travnja 2018.

SMRŠAO JE 55 kg BEZ GLADOVANJA – samo je OVU namirnicu izbacio iz ishrane

Posted by arko on 03:42 | No comments

Uspio je bez strogih dijeta i gladovanja 55 kilograma smršati, a ovo je njegova tajna!
Kad se njegova fotografija u javnosti pojavila prije i poslije dijete, svi su ostali zaprepašćeni, a ovako je uspio za 10 mjeseci 55 kilograma da izgubi
Mršavljenje je za mnoge naporan i dug proces – pa tako rijetko ko uspije zadržati motivaciju i truditi se redovno da dostigne svoju idealnu težinu. Ipak, oni koji su uporni u svom cilju, u većini slučajeva i uspiju u tome. Bitno je samo ne odustati i neprestano pokušavati ostvariti svoje želje. Jedan muškarac ispričao je o tome kako je uspio izgubiti značajan višak kilograma – što može poslužiti i ostalima za primjer.



Muškarac koji nosi nadimak Pievo, riješio je započeti sa procesom mršavljenja kad je težinu od 155 kilograma dostigao. Poslije 10 mjeseci, nestale su masne naslage koje su se stvorile na njegovom stomaku, a čak 55 kilograma je uspio smršati.
Kako on kaže, njegova tajna se krije u tome što je iz dijete izbacio samo jednu namirnicu – alkoholna pića.

Osim toga, u teretani je vježbao dva puta dnevno (intenzivne i kardio treninge) gotovo svaki dan.


Dnevnu šetnju nije preskakao nikad, početkom svake sedmice je planirao sedmični jelovnik i mnogo je vode pio. Poslije tog procesa mršavljenja Pievo je uspio dostići težinu od 100 kilograma i kaže da se ne pllanira zaustaviti tu. Ako i vi s viškom kilograma imate problema, pokušajte s ovim superiornim procesom mršavljenja! Možda bude i vaše tijelo remek djelo fantastične transformacije.
Znate li vi nekog ko je svojom transformacijom uspio zadiviti svoje poznanike?

0 komentari:

Objavi komentar