ponedjeljak, 16. travnja 2018.

VEST UZDRMALA BALKAN: Slobodan Milošević je živ, zakopali prazan sanduk!

Posted by Recepti za 5 on 15:15 | No comments

Bivši predsjednik Srbije Slobodan Milošević je živ, a sanduk na njegovoj sahrani je bio prazan, tvrdi savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, penzionisani hrvatski admiral Davor Domazet – Lošo.
Ovu šokantnu tvrdnju Domazet-Lošo, koji je kao član Vijeća za domovinsku sigurnost saradnik hrvatske predsjednice, nedjeljama iznosi širom Hrvatske, na predavanjima o Domovinskom ratu za profesore historije.


On i još nekoliko penzionisanih hrvatskih generala okupljenih oko Hrvatskog generalnog zbora drže profesorima predavanja. Tu se mogu čuti svakakve stvari, poput tvrdnji da je Milošević živ.
Međutim Domazet-Lošo nije bio sasvim siguran u to da je Sloba živ, pa je rekao da garantovano nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu.
Sanduk na Miloševićevoj sahrani 2006., tvrdi on, bio je prazan.
Na predavanjima se može čuti i da je Tito bio ruski agent, kao i da su Jugosloveni najveći problem Hrvatske, kaže sagovornik “Kurira” iz “lijepe njihove”.
Inače, predavanja imaju podršku hrvatske države, jer je riječ o programu koje finansira tamnošnje Ministarstvo branitelja, u saradnji sa Agencijom za odgoj i obrazovanje.


Kako pišu hrvatske “Novosti”, list srpske manjine u toj državi, lekcije penzionisanih generala dosad je odslušalo 300 nastavnika.
“Jedino u čemu se slažem s dotičnim hrvatski admiralom je činjenica da će politička dostignuća koja je Milošević postigao ostati zauvijek živa, a vrlo su živa i danas”, rekao je Branko Ružić, potpredsjednik SPS za Kurir.

0 komentari:

Objavi komentar