ponedjeljak, 21. svibnja 2018.

OVO JE NAJBRŽI SAGORIJEVAČ MASTI, UKLONIT ĆE VAŠE ABDOMINALNE NASLAGE ZA 10 DANA

Posted by arko on 13:10 | No comments
Rezultat slika za OVO JE NAJBRŽI SAGORIJEVAČ MASTI, UKLONIT ĆE VAŠE ABDOMINALNE NASLAGE ZA 10 DANA
Svi želimo vitklu liniju, fino oblikovano tijelo, ali se toga uglavnom sjetimo kada pretjeramo s hranom, i kada nam se bliži ljetno i plaža. Da bi smo smršali moramo vodiri računa o mnogim faktortima, a naravno zdrava ishrana, je najvažnija. Naravno pored zdrave ishrane, moramo da imamo i fizičke aktivnosti, kako bi naše zdravlje i i vitko tijelo održalo se lijepim i zdravim.


Ukoliko se zdravo hranimo, imamo fizičke aktivnost, naš imunitet je mnogo bolji, te se mnogo bolje odupiremo i raznim bolestima.
Napitak o kojem čemo vam pisati, ubrzat će proces gubljenja kilograma i naslaga. Naravno, morate se svega pridržavati, kako bi ovaj proces uspješno završio.
Sastojci koji se koristi za pravljenje ovog pripravka, izuzetno su zdravi, te djelujeu antikancerogeno, antibakterijski, i antiupalno, od kojeg ćete na kraju imati zdravo i savršeno oblikovano tijelo.

Potrebni sastojci:
1 kašika chia sjemenki


1 čaša vode
1 limun
1 kašika meda

Način pripreme:
Prvo stavite chia sjemenke u vodu kako bi otpustile svoje sluzi i na taj način bile u mogućnosti da ispolje svoje ljekovito dejstvo. Nakon sat vremena, pomiješajte ih sa limunom, medom, vodom. Možete sve to izmiksati.
Uzimajte svako jutro jednu čašu, na prazan stomak. Primjetit ćete poboljšanje i osjećat ćete se mnogo bolje.

0 komentari:

Objavi komentar