ponedjeljak, 11. lipnja 2018.

KIJA SE SLOMILA! GUŠI SE U SUZAMA NAKON OVIH VESTI! NIJE DOBRO, ZAR NA SVE I OVO DA SAZNA?!

Posted by Recepti za 5 on 15:00 | No comments

Situaciju u ljubavnom trouglu Kija-Sloba-Luna iz dana u dan se menja. Prethodne tri nedelje Radanović nije bio u vezi ni sa devojkom Lunom, niti se pomirio sa suprugom Kijom, ali se sinoć ponovo zbližio sa Đoganijevom, nakon što je njegova majka Draginja Radanović razgovarala telefonom sa njim i Lunom i pružila im podršku.


Ovog popodneva Kija je prolila još suza zbog svog supruga, iako je obećala da to više neće raditi, i to dok je o svemu razgovarala sa Marijom Anom, Anom Korać, Sanjom i Lepim Mićom. Naime, Marija Ana je u toku današnjeg dana imala sukob sa Slobom, prilikom kojeg mu je pretila da "zna sa kim se on druži". Pevačica nije želela da otkrije na koga je mislila već je Radanoviću poručila da "on dobro zna na koga misli".


Ona je sada Kiji otkrila kako joj je njihova zajednička koleginica (pevačica), koja je često nastupala sa Slobom ispričala kako je on sve vreme varao svoju ženu, odnosno Kiju. Iako je i sama svojim očima videla njegovu prevaru sa Lunom, Kiju je ova infomarcija dosta pogodila, pa se rasplakala. Društvo joj je savetovalo da zaista treba da zaboravi na Slobu, da će uskoro izaći iz rijalitija, i da celo leto treba da provede u veselju i putovanjima.
Na kraju se razgovoru priključio i Mića i poručio Kiji da je on čuva, na šta mu je ona odgovorila da sledeći put kada bude tražila muža, posavetovaće se sa njim.

0 komentari:

Objavi komentar