utorak, 26. lipnja 2018.

‘LUNA JE MENE ODVLAČILA U WC’ : Sloba priznao da posle “Zadruge” GLEDA SNIMAK VENČANJA SA Kijom!

Posted by Recepti za 5 on 02:52 | No comments

Sloba Radanović se, gostujući u emisiji “Zadruga: narod pita”, osvrnuo na sam početak svoje afere sa Lunom Đogani i prvi put javno rekao da je ona bila ta koja je načinila prvi korak. – Možda i jeste ona učinila prvi korak, neću da kažem da nije. Pričali smo mi i javno o tome, ali u toaletu nema kamera, pa me je zvala u WC i govorila mi da joj se ja dopadam, kao i ja njoj – priznao je Radanović.


Nakon što mu je pušten snimak venčanja sa Kijom Kockar, Sloba je priznao: – Gledao sam naše venčanje pre neki dan na YouTube-u. Iskočio mi je taj snimak i video da ima more pregleda. Nisam znao da to ljude toliko zanima. Uvek ću rado pogledati te snimke – bio je iskren pevač. – Nisam se video ni sa Lunom, ni sa Kijom. Kristina je htela da eskivira viđenje. Njen advokat me je pozvao i rekao da je potpisala papire za razvod braka, i da mu javim kada budem mogao da se vidimo da i ja uradim isto. Hteo sam prvo da razgovaram sa njom, ali poštujem njenu odluku i potpisaću. I pored toga želim da razgovaram sa njom. Ne želim da ostanemo u ratnim odnosima.


Želim da znam da uvek može da se osloni na mene – istakao je Radanović, a zatim uz osmeh dodao: Video sam snimke intervjua posle “Zadruge” u kojima Kija kaže da ne želi da se vidi sa mnom jer zna da bi mogla da predomisli, pa da joj je džaba što je pametna kad je glupa u osećanjima prema meni, i tako dalje. Ona kaže da se boji da bih je za pet minuta obrlatio, i razumem je, jer je ona tako mogla mene da obrlati pre “Zadruge”.

0 komentari:

Objavi komentar