utorak, 12. lipnja 2018.

Šokantno… Nakon što je dobio otkaz u seriji Čista ljubav popularni hrvatski glumac Ivan Herceg napušta Hrvatsku???

Posted by arko on 08:26 | No comments

Ivan Herceg, hrvatski glumac koji je nedavno dobio otkaz u sreiji Čista ljubav u kojoj je igrao jednu od glavnih uloga kako piše hrvatski portal 24sata.hr odlučio je karijeru nastaviti izvan granica Hrvatske, tačnije u Rusiji.


Njegovi prijatelji kažu da im je glumac povjerio kako je razmišljao u odlasku iz sapunice jer je ‘isplanirao drugačiji život’. Saznali smo da su ti planovi bili vezan i uz odlazak u Rusiju, u kojoj navodno ‘ima već sve dogovoreno’. No kakve je dogovore sklopio glumac taji.


Herceg je glumu upisao iz drugog pokušaja te je 2009. diplomirao na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti. Prvu glavnu ulogu dobio je 2007. u filmu Gorana Kulenovića ‘Pjevajte nešto ljubavno’, gdje je igrao rokera Struju. Kasnije se proslavio ulogama Kristijana Vitezovića u sapunici ‘Dolini sunca’, Dine Popovića u ‘Najboljim godinama’ te Jakova Zlatara u ‘Larinu izboru’.
Trenutno je jedan od najpopularnijih glumaca u regionu i ukoliko se zaista dogodi da ode u Rusiju bio bi to sigurno jedan veliki gubitak za glumačku scenu ne samo Hrvatske već cijele regije.

0 komentari:

Objavi komentar