nedjelja, 30. prosinca 2018.

Sjećate se pjevačice Anice Milenković!? Evo kako danas izgleda… Mnogo tuge i bola ja iza nje :(

Posted by arko on 02:16 | No comments

Anica Milenković se na javnoj sceni pojavila sa samo 13 godina sa pjesmom “Na lančiću ime tvoje”. Anici se tada predviđala velika muzička karijera, koju je donekle i ostvarila, ali u jednom trenutku za Anicu kada je bavljenje muzikom u pitanju sve je stalo.
Snove talentovane devojčice najpre je prekinuo razvod roditelja, posle čega je Anica napravila dužu pauzu. Međutim po povratku na estradu snimila je nekoliko uspješnih ploča i tada su svi mislili da više ništa ne može poremetiti njan put ka uspjehju, ali… na žalost nije bilo tako.
Taman kada je ponovo uspjela da vrati popularnost u životu joj se opet dešavaju preokreti. Naprasno je donijela odluku da ode na kraći period u Ameriku, iz koje se do danas nije vratila.


Zašto? Mnogi njeni fanovi su vjerujemo i upućeni, ali za onekoji ne znaju, nakon što se Anica porodila ustanovljeno je da njen sin Filip ne čuje, odnosno da je rođen bez sluha zbog čega je morao da prođe jako komplikovan proces.
– Na moju odluku da ostanem u Americi najviše je uticalo to što je moj sin Filip (8) rođen bez sluha. U vreme kada sam razmišljala da dođem u Srbiju, postojala je lista čekanja za ugradnju implantata i ceo proces je bio veoma dug, što ovde to nije slučaj. Kao roditelj sam želela da se Filip što pre operiše i počne da napreduje. Filip je sada dobro. Govori, sluša, čak se i svađa. Svaki roditelj koji ima dete sa bilo kojim invaliditetom dobro zna koliko je to bolno, teško, treba se boriti i ne odustajati čak i onda kada se napredak ne vidi – kaže Milenkovićka, koja, treba napomenuti, sama odgaja djecu koju je rodila u dva braka.


Jaka žena, dokazano u više navrata, a kolika je njena snaga najbolje oslikava da je nakon svega Anica odlučila ponovo da se vrati na scenu, da nastavi da gradi karijeru koja je naprasno prekinuta.
Pogledajte kako Anica Milenković izgleda danas…

0 komentari:

Objavi komentar