nedjelja, 30. prosinca 2018.

ŠOKANTNO! Kiji Kockar OTKAZAN nastup za doček Nove godine!!! Evo zbog čega..

Posted by arko on 08:41 | No comments

Nakon završetka reality show-a Zadruga, poobjednica istog Kristina KIJA Kockar zakoračila je u muzičke vode, a njena muzička karijera se od tada razvija nevjerovatnom brzinom.
Kao i sve njene kolegice i kolege, KIJA je već unaprijed imala dogovoren i nastup za doček Nove godine, ali samo par dana pred nastup dogodio se šokantan obrat.


Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da je Kristinu Kiju Kockar ispalio vlasnik diskoteke u kojoj je trebalo da nastupi 31. decembra, zbog čega je novčano oštećena.
– Kija je trebalo da nastupi u jednoj diskoteci u Geteborgu za 5.000 evra. Tom prilikom se nije dovodilo u pitanje koliko će karata biti prodato, niti je njen nastup trebalo da zavisi od prodatih karata – ispričao je za „Alo!” izvor blizak pevačici.


– Dogovorena je fiksna cifra, ali su vlasnici diskoteke, nakon što su prodali samo 27 karata za najluđu noć, zamolili Kijin menadžment da spusti cenu njenog gostovanja, što nije bila opcija. Ona ne nastupa od procenta prodatih mesta, već je cena njenog nastupa fiksna – ispričali su ljudi bliski Kockarevoj.

0 komentari:

Objavi komentar